Personlig vejledningsvideo

Personlig vejledningsvideo

Redigering af tekst og billeder på hjemmesiden fra Haur.dk er ret intuitiv, men mange af Haur.dk’s kunder kender ikke meget til computer eller redigering af hjemmesider. Derfor har du nu mulighed for, at tilkøbe en personlig vejledningsvideo hos Haur.dk.

Vi vil guide dig igennem din personlige hjemmeside, og tager udgangspunkt i netop din hjemmeside, så du hurtigt og nemt kan gøre det samme som fortæller om. Vi viser og fortæller hvordan du redigerer i tekst og billeder på netop din hjemmeside, og forklarer hvordan du evt. bruger nogle af vores tilkøbsplugins.

Vi optager vores skærm i Fuld HD, imens vi selv klikker rundt på din hjemmeside, så du nemt kan følge med i, hvordan vi gør, udfra hvordan din hjemmeside ser ud. Udover at vise hvordan man gør, så vil vi løbende speake indover filmen, imens vi fortæller hvordan det skal gøres.

Du sparer ikke kun tid, men også penge. Med denne vejledningsvideo kan du hurtigt og nemt få et overblik over, hvordan man redigerer i tekst og billeder på din hjemmeside. På den måde sparer du penge fordi du selv gør det, men ikke mindst tid, fordi du kan gøre det når du har tid og lyst!

Info om personlig vejledningsvideo

Fuld HD

Vi leverer videoen i en fuld HD opløsning (1920 x 1080). Det sikrer dig en video af højeste kvalitet.

Brugbar fil

Vi leverer videoen i en fil, som kan afspilles på netop din computer.

Hørbar speak

Speaken i videoen er optaget med en professionel mikrofon, så lyden går klart igennem.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bliver videoen lavet?

Videoen bliver optaget med et program som optager skærmen. Derved vil du kunne se, hvordan vi klikker rundt på hjemmesiden. Imens vil en af vores medarbejder speake under filmen, og forklare hvad der bliver gjort og hvorfor. På den måde, har du en personlig vejledningsvideo til netop din hjemmeside.

Hvad kan jeg forvente?

Du kan forvente en personlig vejledningsvideo, hvor der vil blive forklaret på et forståligt teknisk sprog, hvordan du går ind og retter i teksten og billederne på hjemmesiden. Videoen vil blive leveret i Fuld-HD med en professionel speak lyd.

Hvem laver videoen?

Det vil være den designer som har lavet hjemmesiden for dig, som vil lave videoen. Han/hun vil gennemgå hjemmesiden, så du vil få en forståelse af, hvordan netop din hjemmeside virker.

Kan jeg få ekstra ting forklaret i videoen?

Hvis du ønsker, at vi gennemgår et eventuelt plugin, så vil der være mulighed for dette også. Det koster ikke ekstra.