Kontaktforespørgsel

Kontakt os angående ny hjemmeside

Lyder en af vores løsninger som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte os angående en ny hjemmeside. Du kan benytte formularen i højre side til at indtaste de oplysninger vi har brug for at vide før vi kan gå igang med projektet. Skriv gerne til os hvad du har behov for, og hvad du ønsker din hjemmeside skal kunne. Derefter vil vi tage kontakt til dig, og i sammenarbejde finde frem til en løsning som passer til jeres behov.

Hvis du ønsker nogle af vores tilkøbsmuligheder, så skal du blot oplyse os om dette, og vi vil derefter lave et samlet tilbud til dig.

Når vi har modtaget din forespørgsel, så behandler vi din henvendelse, og kontakter dig så vi kan forventningsafstemme de ting du ønsker på din hjemmeside. V vil i fællesskab finde frem til de ting du ønsker på din hjemmeside i form af farver, billeder, tekst m.m.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til bestillingen, eller bare gerne vil have en snak om de ting vi tilbyder, så skal du være velkommen til at kontakte os.

Nytting information

Info

Billig hjemmeside

Haur.dk tilbyder dig en billig hjemmeside, men billig er ikke det samme som dårlig kvalitet.

Købt og betalt

Når hjemmesiden er købt og betalt, så ejer du hjemmesiden, og der kommer ingen ekstrabetaling.

Uddannet webdesigner

Vores ansatte er uddannet webdesigner, og kan derfor tilbyde en hjemmeside af høj kvalitet.

FAQ

Hvordan bliver hjemmesiden lavet?

Vi benytter os af CMS systemet WordPress, til at opbygge hjemmesidestrukturen, og webdesignet, som er hele “masken” for hjemmesiden.

Hvordan fungerer det mht. betaling?
Betaling sker pr. regning, som vi sender ud, når projektet er færdig.

Prisen på hjemmesiden er et engangsbeløb, og du skal derfor ikke betale et beløb hver måned, som mange andre firmaer tilbyder. Når hjemmesiden er købt og betalt, så er den din. Det eneste du selv skal betale, er selve hosting af hjemmesiden.

Hvad skal vi bruge?
  • FTP oplysninger – Når du bestiller et domæne og webhotel, så får du nogle oplysninger tilsendt på mail omkring produktet.
  • Menupunkter – Vi vil gerne have en liste over menupunkter til hjemmesiden.
  • Tekst – Teksten til hjemmesiden som skal på de forskellige sider.
  • Logo – Vi vil gerne bede om, at få tilsendt logoet i den højeste opløsning i de respektive formater de nu er lavet i.
  • Billeder – Vi vil meget gerne have billederne i den højest mulig opløsning, da vi selv ordner billederne til hjemmesiden, så de loader hurtigt, og passer perfekt i størrelse.
Hvad får vi, når vi bestiller en billig hjemmeside?

Når du bestiller en komplet hjemmeside hos os, så leverer vi den fuldt funktionsdygtig med din egen tekst, billeder, video m.m. Det vil sige, at når vi er færdige med hjemmesiden, så er den 100% klar til brug og online på nettet.

Hvad følger der med, en billig hjemmeside?

Der følger 3 mdr. support med til hjemmesiden. Det vil sige, at når hjemmesiden er købt og betalt, så er der mulighed for små rettelser på hjemmesiden de næste 3 mdr. Det kan være ændringer i tekster, billeder m.m.