Om Haur

Firmaets målsætning!

Firmaets målsætning har lige fra starten været, at små som store virksomheder kan få en billige hjemmeside, som de kunne betale sig fra, uden at gå på kompromis med kvaliteten – en målsætning vi stadigvæk har.

Pris og kvalitet hænger ikke sammen her!

Vi har valgt, at sigte efter små virksomheder og iværksættere, som ikke har de store midler at gøre godt med. Vi synes ikke det er fair, at små virksomheder skal bruge flere tusinde kroner på hjemmesider som ikke passer ind til deres behov. Derfor tilbyder vi, at designe en billig hjemmeside, med et flot- og professionelt webdesign af høj kvalitet, til en billig pris. Vi får altså din virksomhed til at fremstå flot og professionel på nettet.

Hvordan kan Haur.dk tilbyde billige hjemmesider?

Haur.dk er en enkeltmands virksomhed der drives af Kristoffer Hauervig Frederiksen. Ved siden af, arbejder Kristoffer fuldtid som TV-Fotograf ved TV SYD. Derfor skal Kristoffer ikke leve af virksomheden og derfor kan Haur.dk tilbyde en billig hjemmeside af høj kvalitet.

Kristoffer er ikke autodidakt men derimod uddannet webdesigner på Nordic Multimedie Academy. Derfor kan han tilbyde en flot hjemmeside, af høj kvalitet, til en billig pris.

2012
2013
2014
2015
2012
Haur.dk blev grundlagt i 2012 af Kristoffer Hauervig Frederiksen.
2013
11/12-2013 blev Haur.dk moms registreret og har været det lige siden.
2014
På 1 år har vi haft rigtig travlt, og vi nåede vores mål med udviklingen af virksomheden.
2015
Haur.dk satser på, at kunne servicere flere kunder end før, med en billig hjemmeside.