Professionel hjemmeside

Professionel hjemmeside til alle!

Haur.dk tilbyder en professionel hjemmeside med et flot og unikt webdesign. Når du skal ud og investere i en ny hjemmeside, så skal du overveje hvad den skal kunne, og hvad du vil vise med hjemmesiden. Haur.dk kan hjælpe dig frem til de mål du søger, med netop din hjemmeside. En hjemmeside kan bestå af mange ting, f.eks. almindelig tekst, billeder og video, og have 5-7 undersider.

Når du skal ud og investere i en ny hjemmeside, så skal du overveje hvad den skal kunne, og hvad du vil vise med hjemmesiden. Vi kan hjælpe dig frem til de mål du søger, med netop din hjemmeside.

Vores ansatte er uddannet webdesigner, og bruger derfor deres uddannelse som et led i udviklingen af din nye hjemmeside. Haur.dk benytter sig af CMS systemet WordPress, til at opbygge hjemmesidestruktur, og derefter indsætter vi et webdesign som er hele “masken” for hjemmesiden.

Webdesign med mange funktioner

Når du får lavet en hjemmeside hos Haur.dk, så er du sikker på, at hjemmesiden er fuld funktionel med det nye webdesign, når arbejdet er færdig. Det vil sige, at når vi er færdig med at opsætte dit webdesign på hjemmesiden, så indsætter vi din ønskede tekst, samt billeder så det designmæssigt ser flot ud.

Der er altid mulighed for, at du selv kan logge ind på hjemmesiden og rette tekst, billeder m.m. til. Det kalder man for CMS (Content Management System) og det får du selvfølgelig også med.

Nytting information

Info

Billig hjemmeside

Haur.dk tilbyder dig en billig hjemmeside, men billig er ikke det samme som dårlig kvalitet.

Købt og betalt

Når hjemmesiden er købt og betalt, så ejer du hjemmesiden, og der kommer ingen ekstrabetaling.

Uddannet webdesigner

Vores ansatte er uddannet webdesigner, og kan derfor tilbyde en hjemmeside af høj kvalitet.

FAQ

Hvordan bliver hjemmesiden lavet?

Vi benytter os af CMS systemet WordPress, til at opbygge hjemmesidestrukturen, og webdesignet, som er hele “masken” for hjemmesiden.

Hvordan fungerer det mht. betaling?
Betaling sker pr. regning, som vi sender ud, når projektet er færdig.

Prisen på hjemmesiden er et engangsbeløb, og du skal derfor ikke betale et beløb hver måned, som mange andre firmaer tilbyder. Når hjemmesiden er købt og betalt, så er den din. Det eneste du selv skal betale, er selve hosting af hjemmesiden.

Hvad skal vi bruge?
  • FTP oplysninger – Når du bestiller et domæne og webhotel, så får du nogle oplysninger tilsendt på mail omkring produktet.
  • Menupunkter – Vi vil gerne have en liste over menupunkter til hjemmesiden.
  • Tekst – Teksten til hjemmesiden som skal på de forskellige sider.
  • Logo – Vi vil gerne bede om, at få tilsendt logoet i den højeste opløsning i de respektive formater de nu er lavet i.
  • Billeder – Vi vil meget gerne have billederne i den højest mulig opløsning, da vi selv ordner billederne til hjemmesiden, så de loader hurtigt, og passer perfekt i størrelse.
Hvad får vi, når vi bestiller en billig hjemmeside?

Når du bestiller en komplet hjemmeside hos os, så leverer vi den fuldt funktionsdygtig med din egen tekst, billeder, video m.m. Det vil sige, at når vi er færdige med hjemmesiden, så er den 100% klar til brug og online på nettet.

Hvad følger der med, en billig hjemmeside?

Der følger 3 mdr. support med til hjemmesiden. Det vil sige, at når hjemmesiden er købt og betalt, så er der mulighed for små rettelser på hjemmesiden de næste 3 mdr. Det kan være ændringer i tekster, billeder m.m.