Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/haur.dk/public_html/wp-content/themes/Haur/includes/builder/functions.php on line 5752
Billig hjemmeside: Få en hjemmeside til priser hvor alle kan være med! ☺
Funktionel

Billig Hjemmeside

Billig hjemmeside: Haur Webdesign udvikler og designer lige præcis den hjemmeside som passer til dig eller din virksomhed, ud fra dine ønsker. Med mange års erfaring, og planlægning i samarbejde med dig, sammensættes den helt perfekte hjemmeside til dig eller din virksomhed. Der laves en fast pris på projektet, så der kommer ingen uforudsete overraskelser eller gebyrer.

Billig Hjemmeside Showcase

Billig hjemmeside 

– men hvorfor vælge Haur Webdesign?

Hos Haur Webdesign går jeg meget op i, at kunderne får “value for money” – altså mest muligt ud af det, til priser hvor alle kan være med.

Skræddersyet design

Jeg laver skræddersyede webløsninger til dine behov og din målgruppe. Hjemmesiden vil være responsiv, så det giver en brugervenlig oplevelse på din computer, smartphone og tablet.

Brugervenligt CMS system

Jeg benytter mig af CMS systemet WordPress, som er et brugervenligt system som alle kan finde ud af. Du vil derfor nemt selv kunne rette tekster, skifte billeder, og mange andre ting.

Billig Hjemmeside iPhone Mockup

Gode supportmuligheder

Jeg vil altid være behjælpelig med spørgsmål, samt smårettelser. Jeg sælger også en klippekortsløsning, hvor jeg kan foretage rettelser på din hjemmeside efter dine behov.

Lær hjemmesiden at kende

Når hjemmesiden er færdig, vil jeg hjælpe dig godt igang med at blive ekspert i din egen hjemmeside. Du vil derfor få adgang til min video som sætter dig godt ind i systemet.

Billig Hjemmeside Arbejdsplads

Mange funktioner

Når du får lavet en hjemmeside hos Haur Webdesign, er der altid mulighed for at udvide hjemmesidens funktioner med f.eks:

  • Bestillingsformular
  • Kalendersystem
  • Kontaktformular
  • Galleri
  • Integration til de sociale medier
  • Videointegration
  • Webshop

Vedligeholdelse af hjemmesiden

Jeg tilbyder vedligeholdelse i form af klippekortsløsninger.

Mange af mine kunder har ikke tid til at opdatere deres hjemmeside, og derfor tilbyder jeg en supportaftale i form af et klippekort.

Det går ud på at du køber et klippekort. Når du ønsker at få foretaget en rettelse på din hjemmeside, sender du materialet til mig, med en beskrivelse af hvad du ønsker der skal rettes. Jeg tager et enkelt klip på klippekortet, for den tid der er brugt på netop den rettelse.

På den måde sikrer du at din hjemmeside altid er opdateret med nyeste tekster, billeder, produkter osv, uden at du selv skal bruge tid på det.

glade kunder

klippekort solgt

års erfaring

rettelser udført

Seneste projekter
Her kan du se nogle af de seneste projekter. Du har mulighed for at se flere forskellige versioner under referencer.
Billig Hjemmeside Projekt 1
Billig Hjemmeside Projekt 2

LYST TIL ET SAMARBEJDE?
KONTAKT MIG 🙂

Har du et spørgsmål, eller har du specifikke krav til din hjemmeside? Så kontakt mig og lad os drøfte hvad der er muligt.