Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/haur.dk/public_html/wp-content/themes/Haur/includes/builder/functions.php on line 5752
Hej! Mit navn er Kristoffer, og det er mig der står bag Haur Webdesign :-)

Hvem står bag
Haur Webdesign?

Hvem står bag?

Hej, mit navn er Kristoffer og det er mig du kommer til at have kommunikationen med i et projektforløb. Jeg ejer virksomheden Haur Webdesign, og det er mig der står for alt selv.

Jeg er uddannet webdesigner tilbage i 2008, og har arbejdet på mange forskellige projekter siden da. Jeg elsker at være på forkant med nye trends og designmetoder, og jeg bruger ofte tid på at studere nye tiltag og implementere dem i min virksomhed.

Kundeservice og glade kunder er for mig en vigtig ting, så jeg vægter højt, at du er en glad og tilfreds kunde 🙂

Jeg tilbyder funktionelle hjemmesider til både private og virksomheder

er der folk bag?

Til tider kan jeg ikke klare alle opgaverne selv, og derfor benytter jeg mig af højtkvalificerede freelance medarbejdere, som er klar til at yde en ekstra indstats for netop din opgave. Da jeg er den eneste medarbejder i virksomheden, så kan jeg holde priserne nede og på den måde kan du som kunde få et flot og yderst professionelt produkt, til priser hvor alle kan være med.

Kristoffer Hauervig Frederiksen

Kristoffer Hauervig Frederiksen

Ejer af Haur Webdesign

Webdesigner

Mob: +45 26 29 44 27
Mail: kontakt@haur.dk

seneste projekter

Her kan du se nogle af mine udvalgte projekter. Der er også mulighed for at se flere forskellige versioner under referencer som du er velkommen til at kigge på.

LYST TIL ET SAMARBEJDE?

Kontakt mig 🙂

Har du et spørgsmål, eller har du specifikke krav til din hjemmeside? Så kontakt mig og lad os drøfte hvad der er muligt.