Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/haur.dk/public_html/wp-content/themes/Haur/includes/builder/functions.php on line 5752
Haur Webdesign's referencer: Her kan du se nogle forskellige projekter :-)

Mine

referencer

01

Kaffebar hjemmeside til salg

En komplet hjemmeside som jeg har lavet som showcase til en eventuel kaffebar. Der er mulighed for at købe denne hjemmeside, da den ikke er udgivet endnu. Der er mulighed for tilkoblinger.

02

Sydjysk Parterapi v/ Lone Hauervig

Jeg blev kontaktet af Lone Hauervig som ønskede en ny hjemmeside, hvor folk skulle kunne læse om hende, og få et indblik i, hvilke ting hun tilbyder i hendes terapipraksis i Vejen.

03

Droneskud - Certificeret Dronepilot

Curabitur aliquam justo ex, ac varius sem facilisis a. In vel felis eros. Fusce ipsum enim, ultrices at ante sollicitudin, faucibus hendrerit nunc. Nullam tempor nulla eu imperdiet interdum.

04

Hauervig Film

Jeg har lavet hjemmesiden for Hauervig Film, som ønskede en dynamisk og moderne hjemmeside, hvor de kunne fortælle om de produkter de tilbyder deres kunder og vise referencer frem.

05

Hestevelvære - For en sundere hest

Jeg har lavet hjemmesiden for Lone som ønskede en simpel hjemmeside hvor hun kunne fortælle og vise hvad Equine Touch er. Der er blevet tilføjet galleri på hjemmesiden, samt en kontaktformular.

LYST TIL ET SAMARBEJDE?
KONTAKT MIG 🙂

Har du et spørgsmål, eller har du specifikke krav til din hjemmeside? Så kontakt mig og lad os drøfte hvad der er muligt.